Barion Pixel
  

Vitaminokat adományozott a PatikaPlus



 Dr. Selyem Bernadett adományokat nyújt át 2019 decemberében a SZETA által támogatott családoknak

 

A PatikaPlus Gyógyszertárak minden évben csatlakozik az immár hagyományosnak mondható húsvéti adományosztáshoz, melyre Székesfehérváron, a Vodafone Sportcsarnokban szokott sor kerülni.

 

Idén a vírushelyzet miatt e rendezvényt sajnos nem lehet megvalósítani, ám a családok most is számítanak rá. Ezért döntöttek úgy az adományozók, hogy előbbre hozzák az ajándékozás időpontját, méghozzá úgy, hogy kiviszik azokat a családoknak!

 

Deák Lajosné Önkormányzati képviselő és a SZETA irodavezetője, Szontaghné Erika egy önkéntessel, Murvai-Szabó Kornéllal tegnap el is kezdte házhoz vinni a PatikaPlus Gyógyszertárak által felajánlott vitaminokat, az Élelmiszerbanktól kapott élelmiszereket, valamint a szájmaszkokat, melyeket Deák Lajosné varratott – megvéve az alapanyagot, a Honoré Divatszalon pedig vállalta, hogy térítésmentesen elkészíti azokat.

 

„Most kiemelkedően fontos az immunrendszer megerősítése. Ezért döntöttünk úgy, hogy a leghasznosabb ajándék a gyerekeknek készült vitamin, mely nemcsak segít az egészség megőrzésében, hanem finom is.”– mondta Dr. Selyem Bernadett, a PatikaPlus Gyógyszertárak kereskedelmi igazgatója.

 

Hozzátette, hogy a cégcsoport évekóta kapcsolódik a húsvéti – és a Mikulás napi - adományozási programhoz, s mindig ügyelnek arra, hogy egészséges ajándékot adjanak.

 

 

Az adományozásról szóló beszámoló elolvashatóaz alábbi linkre kattintva:

https://www.fmc.hu/2020/03/25/hazhoz-viszik-az-adomanyokat-szekesfehervaron/


Tetszett a cikk?
 

2020. március 26.

Hasonló cikkek

Milyen tápanyagokat veszít testünk a nyári melegben?

A nyári meleg nem csupán a ruhatárunkat és napi rutinunkat változtatja meg, hanem a szervezetünkre is komoly hatással van. Ilyenkor fokozódik az izzadás, ami a test egyik természetes hűtési mechanizmusa. Azonban az izzadás során nemcsak vizet veszítünk, hanem számos fontos anyagot is, például sókat és ásványi anyagokat. Ha ezek pótlásáról nem gondoskodunk időben, akár súlyos egészségügyi következményekkel is szembesülhetünk.

 

TOVÁBB A CIKKHEZ
2025. 07. 09.

A vaj szerepe a táplálkozásban – és tárolása nyáron

Sokan még ma is tartanak a vaj fogyasztásától, főként zsírtartalma és a koleszterin miatt. Az utóbbi évek kutatásai és táplálkozási trendjei azonban azt mutatják, hogy a vaj – mértékkel fogyasztva – nemcsak ártalmatlan, hanem számos pozitív hatással is lehet az egészségünkre.

 

TOVÁBB A CIKKHEZ
2025. 07. 09.

Szívbarát étrend nyáron – tényleg segít a vörösbor, a margarin és az avokádó?

A szív- és érrendszeri betegségek világszerte vezető haláloknak számítanak, így érthető, hogy sokakat foglalkoztat a kérdés, mit tehetünk a táplálkozás terén, a megelőzésért. A közbeszédben azonban számos félinformáció és tévhit kering, különösen olyan élelmiszerekről, mint a vörösbor, a margarin vagy az avokádó. Ebben a cikkben utánajárunk, hogy mi az, ami valóban hasznos a szív egészsége szempontjából – és hogyan lehet ezeket beépíteni a nyári étrendbe.

 

TOVÁBB A CIKKHEZ
2025. 07. 09.

Értesüljön elsőként újdonságainkról és havi kedvezményeinkről!