Barion Pixel

Rászoruló gyerekek táboroztatásában segített a PatikaPlus

   Hírek      2022. augusztus 04.

 

Gyerekek vidám kacajában úszott Székesfehérváron a Berényi út és a Fiskális út sarkán álló katolikus templom udvara a múlt héten. Immár 22. alkalommal telt meg 6-14 éves fiatalokkal az itt található közösségi tér. A diákok a karitász által korábban már segített családokból érkeztek, valamint a Kossuth Lajos Általános Iskolából és a Zentai Általános Iskolából. Őket – többek között - dráma foglalkozások, számháború, arcfestés, ügyességi vetélkedők, kártyázás, csocsózás, mesemondó program, szövés, mézeskalács díszítés és kézműves foglalkozások várták.

A táborlakók napközis rendszerben vettek részt a programokon az Öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébánia Karitász csoportjának jóvoltából. A gyerekek – a korábbi évekhez hasonlóan – most is kaptak ajándékokat: az egyik anyuka fagylalttal lepte meg őket, a PatikaPlus Gyógyszertárak vitaminokat osztottak szét, a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász naptárakat és tollakat ajánlott fel, a Katolikus Karitász tisztasági csomagokat adományozott, az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja pedig jojót, állatfigurás nyomdákat, valamint tízszögletű dobókockákat és csavaros jégkrémet vásárolt a diákoknak.

 

A táborról szóló beszámoló elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2022/08/03/raszorulo-gyerekek-taboroztak-a-plebanian

 


Tetszett a cikk?
 

2022. augusztus 04.

Hasonló cikkek

Sportolás az új évben – A motiváció fenntartása és a mozgást támogató termékek

Az új év egy izgalmas időszak, amikor számos ember állít maga elé kihívásokat és célokat. Ahogy halad az idő sokan elveszítik a friss kezdetkor érzett motivációjukat és különböző okokból feladják a kitűzött céljaikat.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2024. 03. 14.

Meg lehet szabadulni a gyomorégéstől és a kellemetlen fájdalomtól

A gyomorégés mindennapi probléma lehet sok ember életében. Világszerte az emberek körülbelül 20%-a tapasztal gyomorégést hetente legalább egyszer. Több kutatás is arra utal, hogy a gyomorégés és a reflux betegség gyakoribb lehet az olyan fejlett országokban, ahol a nyugati típusú étrend, a stressz és az elhízás is gyakoribb jelenség.

 

TOVÁBB A CIKKHEZ
2024. 03. 14.

Itt az idő fogorvoshoz menni! Nem szabad játszani a fogsorunk egészségével

A rendszeres fogorvosi ellátás nemcsak a fogsorunk épségének megőrzésében, hanem általános egészségünk fenntartásában is szerepet játszik, mégis sokan hajlamosak elhalasztani.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2024. 02. 19.
Kövessen minket itt is:       

Értesüljön elsőként újdonságainkról és havi kedvezményeinkről!