Hűségkártya

PATIKAPLUS HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYZAT

 

Tisztelt Vásárlónk!

A PatikaPlus hűségkártya (továbbiakban: hűségkártya) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Hogyan lehet PatikaPlus hűségkártyához jutni?

A hűségkártya a PatikaPlus gyógyszertárakban személyesen igényelhető, ehhez az szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a Patikaplus Kft. hűségkártya program szabályzatát. A regisztráció az adatok rögzítésével megtörténik. A hűségkártyát a regisztráció után annak felhasználója azonnal átveheti. Ezt követően a hűségkártya használatával minden PatikaPlus Gyógyszertárban igénybe vehetőek a kedvezmények. A PatikaPlus gyógyszertárak címe és nyitva tartása elérhető a www.patikaplus.hu weboldalon.

A PatikaPlus hűségkártya regisztrációjának feltétele a hűségkártyához kapcsolódó első vásárlás.

Hogyan és hol használható a PatikaPlus hűségkártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a hűségkártya felmutatásával lehet igazolni. A hűségkártya minden PatikaPlus Gyógyszertárban használható.

A hűségkártya használatával történt vásárlások bekerülnek a PatikaPlus Gyógyszertárak elektronikus nyilvántartásába.

Kedvezmények

A hűségkártya felmutatója 5%-os kedvezményre jogosult a PatikaPlus Gyógyszertárakban a társadalombiztosítás által nem támogatott termékek árából. A hűségkártya felmutatása nélkül is igénybe vehető a kedvezmény, amennyiben az egyébként hűségkártyával rendelkező vásárló személyes adataival azonosítja magát a vásárlás során.

A hűségkártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve, ha ez a gyógyszertári promóciós anyagokon, illetve a www.patikaplus.hu weboldalon külön feltüntetésre kerül.

Elveszett vagy megrongálódott hűségkártya pótlása, cseréje

A hűségkártya pótlása, illetve cseréje iránti igényt a PatikaPlus Gyógyszertárakban lehet jelezni. A Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése után a PatikaPlus Gyógyszertáraiban személyesen veheti át.

Hűségkártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti hűségkártya számát, vagy annak hiányában a hűségkártyához tartozó nevet és címet. Ha a megadott név és cím kombinációhoz nem található hűségkártya a nyilvántartásban, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

Az új hűségkártya 5 munkanapon belül elkészül, ettől kezdődően az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.

A hűségkártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A PatikaPlus hűségprogramban való részvétel feltételei

A hűségkártya igénylő lap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a PatikaPlus Hűségprogram Szabályzatában leírtakat. A hűségkártya igénylő lapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a hűségkártyával vagy a PatikaPlus hűségprogram bármely részével visszaélés történik, a Patikaplus Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a hűségprogramban megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

A Patikaplus Kft. jogosult hűségprogramjának szabályzatát a Vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.patikaplus.hu honlapon.

A PatikaPlus hűségkártya nem fizetőeszköz.

Adatok kezelése és védelme

A hűségkártya igénylő lap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Patik­aplus Kft. elektronikus és papír alapú nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a hűségprogram működtetése, a vásárlói igények jobb kiszolgálása, és a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Patikaplus Kft. vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A hűségkártya birtokosa jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a hűségkártya letiltásra kerül, többé nem használható.

Felelősség

A Patikaplus Kft. nem felel a hűségkártyával kapcsolatos visszaélésekért, valamint a hűségkártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

 

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a PatikaPlus hűségprogrammal kapcsolatban, kérjük, térjen be személyesen bármelyik PatikaPlus Gyógyszertárba, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek, vagy keressen bennünket az iroda@patikaplus.hu e-mail címen.

Székesfehérvár, 2017. január 23.