Vitaminokat ajándékozott a PatikaPlus a gyermekeknek

Vitaminokat ajándékozott a PatikaPlus a gyermekeknek

Minden gyermek gumicukor-vitamint kapott a PatikaPlus Gyógyszertáraktól a Karitász Csoport napközis táborában.

 

 

Kreatív foglalkozásokkal, sporttal és kirándulással töltötték a szünidőt a gyermekek Székesfehérváron, a Karitász Csoport napközis táborában. A fiatalok egyik nap kirándulni mentek: az úti cél a Velencei-tó volt. Itt a sok látnivaló mellett hajóra is szálltak, és megismerték a tó élővilágát.

 

Az Öreghegyi plébánián kiselefánt, kosár és robot készült agyagból a kézművesek asztalánál, az udvaron ügyességi játékok, a drámacsoportban pedig mesefeldolgozás várta a kicsiket.

 

Az itt működő karitász csoport közel húsz éve szervez egyhetes napközis tábort alsó tagozatos diákoknak. Idén 43 olyan fiatalt fogadtak, akik nagycsaládból érkeztek, vagy egyedülálló szülők gyermekei. A nyári szünetben nagy segítség ez a családoknak.

 

Az idei táboron több fiatal is részt vett segítőként: hat olyan gyermek, akik 12-17 év közöttiek, és úgy döntöttek, hogy a nyári szünetük egy részét ily’ módon fordítják karitatív célra.

 

A PatikaPlus Gyógyszertárakrendszeresen támogatja a rászorulókat, így a Karitász Csoport táborának lakóit is meglepte most: a programokon részt vevő összes gyermek gumicukor-vitamint kapott ajándékba.